Multi Faktoring

A CE Faktor MULTI-FAKTORING termékét olyan termelő vagy kereskedő cégeknek fejlesztette ki, akik multinacionális áruházláncok beszállítói food vagy non-food termékkategóriában.

Miben segít Önnek a Multi-Faktoring termékünk?

Segítségével cége már a szállítást követő napon hozzájuthat a teljesítés értékének akár 80%-ához, melyből igény szerint újabb megrendeléseket finanszírozhat, így biztosítva cége számára a folyamatos likviditást és ezen keresztül a növekedési lehetőséget.

Miért ajánljuk a Multi-Faktoring termékünket?

A multinacionális áruházláncokra jellemző, hogy akár extrém hosszúságú fizetési határidőket is képesek szabni, mely likviditásilag szinte áthidalhatatlan beszállítóik számára. Sok termékkategóriában megfigyelhető, hogy a forgalom eloszlása éves szinten nem egyenletes. A szezonalitás pedig bizonyos időszakban (pl. év vége, nyári hónapok) a forgalom és így a kintlévőségek megtöbbszöröződését eredményezi. Bár a bankok által kínált hiteltermékek szintén használhatók a hosszú fizetési határidők áthidalására, a fix keret általában nem tud alkalmazkodni a szezonálisan aktív időszakok forrásigényéhez.

Milyen adósok finaszírozhatóak Multi-Faktoring termékünkel?

MULTI-FAKTORING termékünk keretében egy olyan faktoring keretet biztosítunk cége számára, mely rendkívül rugalmasan, és szinte korlátlan mértékben alakítható cége pillanatnyi kintlévőségéhez, és így folyamatosan alkalmazkodik cége mindenkori pénzigényéhez. Magyarországon működő valamennyi multinacionális áruházlánc finanszírozása megoldott.

A CE Faktor Ügyfele korábban több multinacionális cégnek szállított jó minőségű lábbeliket. A faktoring szolgáltatás igénybevétele után a megrendelések többszörösére nőttek: „Miután megismertük a CE Faktort és a faktoringot, mint folyamatosan az igényeinkhez igazodó finanszírozási formát, kisvállalkozásból érett vállalkozássá értünk, forgalmunk több százmilliósra nőtt anélkül, hogy dolgozóink létszámát növelni kellett volna. Egyszerűen a faktoring segítségével hatékonyságunk megnőtt, mely által az üzletre tudunk koncentrálni.” - emelte ki Ügyfelünk ügyvezetője.