Manu Faktoring

A CE Faktor MANU-FAKTORING termékét olyan termelő vagy kereskedő cégeknek fejlesztette ki, akik alkatrészt, alapanyagot vagy egyéb terméket szállítanak be rendszeresen magyar vagy multinacionális gyáraknak, termelő vállalatoknak.

Miben segít Önnek a Manu-Faktoring termékünk?

Segítségével cége már a szállítást követő napon hozzájuthat a teljesítés értékének akár 80%-ához, melyből igény szerint újabb megrendeléseket finanszírozhat, így biztosítva cége számára a folyamatos likviditást és ezen keresztül a versenyben maradást.

Miért ajánljuk a Manu-Faktoring termékünk?

Magyarországon jellemző a hosszú, akár extrém hosszú fizetési határidők szabása, mely a Szállítók likviditását erősen igénybe veszi, és forrás hiányt okoz. Ennek egyenes ágú következménye, hogy a Szállító, megfelelő finanszírozás hiányában nem tud elvállalni olyan beszállítási lehetőséget, mely a növekedését szolgálná, vagy verseny pozícióját erősítené. Bár a bankok által kínált hiteltermékek jól használhatók a hosszú fizetési határidők áthidalására, ám a fix keret általában nem tud alkalmazkodni a Szállítónál, az új beszállítások elnyerése következtében jelentkező, megnövekedett forrásigényhez. MANU-FAKTORING termékünk keretében egy olyan faktoring keretet biztosítunk cége számára, mely rendkívül rugalmasan, és szinte korlátlan mértékben alakítható cége pillanatnyi kintlévőségéhez, így Ön a mindenkor szükséges forrást hívhatja le cége számára.

Milyen adósok finaszírozhatóak Manu-Faktoring termékünkkel?

Olyan megbízható, jó bonitású, biztonságos működési múlttal rendelkező magyar vagy multinacionális Vevők finanszírozhatók, akik halasztott fizetéssel teljesítenek (15-120 nap), és nincsenek oda-vissza szállítások Szállító és Vevője között.

Autóipari beszállító Ügyfelünk számára fontos, hogy az autógyártó számára ne pusztán a jó minőségű termékeket tudja beszállítani, hanem mindennek a folyamatosságát is biztosítsa. ”Faktoring nélkül nem állna rendelkezésünkre az a folyamatos pénzmennyiség, melyből a beszerzéseinket zavartalanul biztosíthatjuk. Szerencsére mára ezek a gondjaink megoldottak, mely sok versenytársunkkal ellentétben megbízható beszállítókká váltunk, melyet a vevő nagyobb megrendelésekkel honorál.” – számolt be a sikerekről a pénzügyi vezető.