Humán Faktoring

A CE Faktor HUMÁN-FAKTORING termékét olyan vállalkozások részére fejlesztette ki, akik munkaerő kölcsönzési, bérgyártási, élőerős őrzésvédelem szolgáltatást végeznek cégek számára.

Miben segít Önnek a Humán-Faktoring termékünk?

Segítségével cége már a teljesítésen alapuló számla vevő általi befogadását követő napon hozzájuthat a számla értékének akár 80%-ához, melyből igény szerint újabb megrendeléseket finanszírozhat, így biztosítva cége számára a folyamatos likviditást és ezen keresztül a versenyben maradást.

Miért ajánljuk Humán-Faktoring termékünket?

Magyarországon jellemző a hosszú fizetési határidők szabása, mely a Szállítók likviditását erősen igénybe veszi, és forrás hiányt okoz. Ennek egyenes ágú következménye, hogy a Szállító, megfelelő finanszírozás hiányában nem tud elvállalni olyan lehetőségeket, melyek a cég növekedését szolgálnák, vagy verseny pozícióját erősítenék. Bár a bankok által kínált hiteltermékek jól használhatók a hosszú fizetési határidők áthidalására, ám a fix keret általában nem tud alkalmazkodni a Szállítónál, az új beszállítások elnyerése következtében jelentkező, megnövekedett forrásigényhez. HUMÁN-FAKTORING termékünk keretében egy faktoring keretet biztosítunk cége számára, mely rendkívül rugalmasan, és szinte korlátlan mértékben alakítható cége pillanatnyi kintlévőségéhez, így Ön a mindenkor szükséges forrást hívhatja le cége számára. Olyan megbízható, jó bonitású, biztonságos működési múlttal rendelkező magyar vagy multinacionális Vevők finanszírozhatók, akik halasztott fizetéssel teljesítenek (15-120 nap).

Példa a Humán Faktoring termékre

Példa: Korábban sokszor kerültünk olyan helyzetbe, hogy egy-egy nagyobb munkát nem tudtunk elvállalni, mert attól féltünk, hogy a megnövekedett munka költségeit (bérek, tisztítószerek, gépek) nem tudjuk finanszírozni a hosszú fizetési határidők miatt. Mára a faktoringnak köszönhetően megváltozott helyzetünk, hála a CE Faktornak, aki partner abban, hogy megoldja a hosszú fizetési határidő miatti likviditási gondokat.