Mit csinálunk?

Pénzügyi szolgáltatást nyújtunk B2B területen, mely az alábbiakból áll:

Faktoring finanszírozás

Vállalkozások közötti, hosszabb fizetési határidejű (8-120 nap) számlaköveteléseket vásárolunk meg, illetve kifizetjük azok leigazolt teljesítéssel rendelkező ellenértékének általában 80%-át a számla kiállítójának, vagyis ügyfelünknek. A vevő a számla összegét a CE Faktorhoz teljesíti, melyből az általunk elutalt előleg és a költségek levonása utáni fennmaradó részt elutaljuk ügyfelünknek.

Miért jó?

Azért, mert pénzének jelentős részéhez a számla kiállítását követő egy-két napon belül hozzájut, mellyel szabadon rendelkezik, biztosítva ezzel a folyamatos kiszámítható működést.

Követelésmenedzsment

Ügyfeleink által kibocsájtott számlákat nyilvántartásba vesszük tételesen, melyet napi rendszerességgel monitorozunk, kimutatásokat, statisztikákat készítünk (nyitott számlák, előlegezett összegek, költségek, díjak, késedelmes számlák, beérkező utalások, stb.).

Miért jó?

Naprakész információhoz juthat a mindennapos döntésekhez és a könyveléshez is, vállalatirányítási rendszer nélkül is. A kimutatások a honlapunkon elérhető F@ktoring-Net rendszeren keresztül nyújtanak támogatást ügyfeleinknek.

Hitelbiztosítás

Az egyes vevők felé kiállított számlákra meghatározott feltételek mellett biztosítás köthető, mely védelmet nyújt nem fizetés és fizetésképtelenség esetére, mely a követelések általában 80%-ára ad fizetési garanciát.

Miért jó?

Nyugodtan alhat annak tudatában, hogy követelései jelentős része megtérül, illetve korábban ismeretlen partnereknek is szállíthat halasztott fizetéssel. A biztosítással kapcsolatos teljes adminisztrációt a CE Faktor végzi el ön helyett.

Beszedés

Professzionális automatizált rendszerünk nyomon követi számlánként a követelések állapotát, késedelem esetén fizetési felszólításokat küld a vevőknek. Jól képzett munkatársaink felveszik a kapcsolatot a vevőkkel és egyeztetnek az egyes követelésekről. Ügyfeleink és vevőik közötti egyeztetésben aktívan részt veszünk, tanácsot adunk mediálunk. Szükség esetén jogi lépéseket is teszünk.

Miért jó?

Az egyeztetések során proaktivitásunkkal ki tudjuk szűrni az adminisztrációs hibákat, melyek gyakran komoly gondot tudnak okozni. Erősebb tárgyalási pozíciót biztosítunk ügyfeleinknek azzal, ha szerepet vállalunk a beszedésben. Megosztjuk tapasztalatainkat, hogy hogyan lehet eredményesen végezni a beszedést, melyhez jogi segítséget is biztosítunk.

Tanácsadás

Együtt gondolkodunk. Ügyfeleink saját üzletükhöz értenek, mi pedig a pénzügyekhez. Saját oldalunkról lehetőségeket kínálunk, beszámolunk tapasztalatainkról, segítve ezzel ügyfeleink döntéshozatalát. Magyar és külföldi cégekről rendelkezünk fizetési tapasztalattal, pénzügyi információval, melyek birtokában segítséget tudunk nyújtani egy-egy döntés meghozásához.

Miért jó?

Ügyfeleink rendelkezésére bocsájtunk már működő folyamatokat, kapcsolatokat, ötleteket és fordítva. Információkat, tapasztalatot cserélünk, hogy együtt fejlődjünk, pörgessük az üzletet. Induló vállalkozásokat is segítünk, szívesen várunk.