Miért minket válasszon?

A CE Faktor tulajdonosai és munkatársai többéves faktoring és pénzügyi tapasztalattal rendelkeznek. Csapatunk nagy hatékonyságú szakemberekből áll, folyamataink nagy része automatizált, a gyorsaság és rugalmasság jellemez bennünket professzionális problémamegoldó képességgel. Ennek bizonyítéka eddigi működésünk alatt a több száz elégedett ügyfél és az évről-évre növekvő, többtíz milliárdos számlaforgalom.

Döntési mechanizmusunk egyszerű, egy-egy ügyletről azonnali döntés születik, így nem kell napokat, heteket várni, mint nagy szervezeteknél. Függetlenek vagyunk, nem tartozunk egyetlen bankhoz, vagy cégcsoporthoz sem.

Üzlet és megoldás orientáltak vagyunk

Már az értékesítés során alaposan feltárjuk az igényeket, részletesen megismerjük ügyfeleinket és üzletüket és széleskörű tájékoztatást nyújtunk. 24-48 órán belül ajánlatot adunk és megállapodásra törekszünk.  A szükséges dokumentumok megküldése után általában 1-3 munkanapon belül döntést hozunk.

Azt nézzük, hogy miért IGEN!

Igyekszünk mindenre előre felkészülni, nem ijedünk meg a szokatlan, vagy új dolgoktól. Szeretjük a kihívásokat. Ha a legkisebb esélyt is látjuk arra, hogy üzletet kössünk, a legvégsőkig elmegyünk.

Csapatban dolgozunk

Folyamatosan, napi rendszerességgel kommunikálunk ügyfeleinkkel és divízióinkon belül is. Folyamatainkat a lehető legjobban leegyszerűsítjük, lerövidítjük.

Ügyfeleink sikere a mi sikerünk

Ügyfeleink növekedésével fejlődésével együtt növekszünk, fejlődünk mi is. Jellemző, hogy ügyfeleink ajánlanak bennünket, amire nagyon büszkék vagyunk.