Cégünkről

A CE Faktor Magyarország vezető, bankoktól független faktorpiaci szereplője, a faktorált forgalom alapján.

Célunk, hogy olyan vállalkozások legyenek ügyfeleink, akik fontosnak tartják, a kiszámítható és biztos pénzügyi hátteret, hogy saját üzleti tevékenységükre koncentrálhassanak és sikeresek legyenek. Megértjük ügyfeleink üzletét és egyedi igényeit, ezért azokhoz igazodó, testreszabott megoldásokat kínálunk, legyen szó finanszírozásról, követelés nyilvántartásról, követelésbiztosításról, beszedésről, tanácsadásról vagy ezek kombinációjáról.

Ehhez mi pénzt, tapasztalatainkat, tanácsainkat adjuk és segítségünket nyújtjuk ügyfeleinknek. Tapasztalt értékesítő csapatunk az ország egész területén személyesen áll ügyfeleink rendelkezésére, a megfelelő megoldást kínálva.

Meglévő ügyfeleinket a napi munkában pénzügyi osztályunk, jól képzett, tapasztalt munkatársakból álló csapata támogatja, a zökkenőmentes, gyors és rugalmas ügyintézés érdekében.

Cégünk több mint hatéves, tulajdonosaink és munkatársaink közel tízéves szakmai tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére, melynek eredményeként folyamatosan bővülő termékeinkkel elégítjük ki a felmerülő ügyféligényeket.

Filozófiánk, hogy mindenre pontosan, hatékonyan és a piaci átlagnál sokkal gyorsabban reagálunk. Ennek bizonyítéka az évről-évre bővülő elégedett ügyfélállományunk és dinamikusan fejlődő forgalmunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években, a magyarországi és nemzetközi pénzügyi válság közepette is növekedési pályán tudtunk maradni, sokszor a piaci átlagot meghaladóan is.

Minden új ügyfél örömmel tölt el bennünket és megerősíti, hogy érdemes folytatnunk a kemény munkát közös fejlődés érdekében!

 

Üdvözlettel: 

CE Faktor csapata