Jogi nyilatkozat

Honlapunk használatakor Ön elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket, melyeket időközönként megváltoztathatunk.

Felhívjuk figyelmét, hogy bármelyik internetes oldalunk alján a megfelelő hivatkozásra kattintva megtekintheti az érvényes feltételeket. A leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail, stb...) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részének tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A feltételek a cefaktor.hu-hoz tartozó összes interneten megtalálható oldalra érvényesek. Ha Ön elhagyja honlapunk oldalait, és más internetes honlapra kerül át, úgy ott más feltételek érvényesek.

A cefaktor.hu weboldalon számos anyag található, ezek lehetnek cikkek, internetes és más jellegű hivatkozások, eszközök, képek, multimédiás anyagok.

Ezen adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlünk, akár mástól származó - internetes oldalainkon megjelenő információ felhasználásából eredő esetleges károkért, vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.